VC 100 er en praktisk og stærk vakuummaskine med hele 12L/min ved max. vakuum -0,8 bar, der gør det simpelt at vakuumpakke kød, grøntsager etc. til opbevaring i køleskab, fryser, hurtig marinering samt Sous Vide tilberedning. Under vakuum øges holdbarheden af fødevaren betragteligt og mindsker dermed madspild i hverdagen, samt gør det lettere at marinerer kød og fisk, da en speciel funktion åbner og lukker porerne i kødet og effektiviserer marineringen og optimerer dermed selve arbejdsgangen. Maskinen rengøres nemt med en fugtig klud, og her er det vigtigt at begge pakninger er helt tørre inden maskinen igen anvendes, samt at maskinen altid efterlades åben, da dette ellers kan ødelægge pakningerne. Den integrerede elektroniske temperaturkontrol sikrer at maskinen ikke lider overlast, denne vakuummaskine kan desuden anvendes til beholdere og der er mulighed for at stoppe vakuum undervejs eller anvende pulsfunktion ved f.eks., trykfølsomme varer. Der medfølger vakuumposer.